Didim Ziraat Odası

ZOBİS
Didim Ziraat Odası > Haberler > Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım İtalyada RecoMed Toplantısına katıldı .

28 Kasım 01 Aralık tarihleri arasında Ziraat Odası Başkanımız Dr. Hilmi Yıldırım Re.C.O.Med. toplantısı için İtalya'nın Siena şehrine gitti.Siena da Önce İtalya Zeytin Kentleri Birliğinın 25. yıl kutlaması çerçevesinde bir dizi toplantıya katıldı. Birliğin 2030 vizyonu hakkında bilgi aldı.30 Kasım tarihinde olağan (Re.C.O.Med.)Akdeniz Zeytin Kentleri Birliği yönetim kurulu toplantısına katıldı.Ülkemizde olduğu gibi bütün Zeytin Kentlerinin genel sorunu olan maliyetlerin yüksel...mesi Üretici daha az kazanırken,tüketiciye hala pahalı ulaşan Zeytin yağı ile ilgili tedbirler alınması konusu tartışıldı.Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyine iletilmek üzere bir deklarasyon imzalandı.Deklarasyona İspanya adına Re. C.O.Med.yeni Başkanı Ana M.Romero,Türkiye adına Oda Başkanımız Dr.Hilmi Yıldırım,İtalya adına Kurucu Başkan Enrico Lupi,Tunus adına Nozha Grati, Yunanistan adına Margherita Bovicelli imza attılar.