Didim Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Didim Ziraat Odası > Haberler > Didim Ziraat Odasının 6 Şubat 2019 günü yapılan seçimleri...

Didim Ziraat Odasının 6 Şubat 2019 günü yapılan seçimleri...

Didim Ziraat Odasının 6 Şubat 2019 günü yapılan seçimlerinde Hilmi Yıldırım başkanlığındaki liste 9 oy alarak seçimleri kazanmıştı. Pazartesi günü ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan yeni yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ilk toplantısını yaparak yeni oluşturulan komisyonlara üyeler ve meclis başkanlığı seçimleri yapıldı. 


Hilmi Yıldırım bir konuşma yaparak kendisine güven oyu veren üyeler ve seçimlerde kendisine destek veren delegelere teşekkür etti.
Yıldırım 8 sene başkanlık görevini yürüten Bahattin Gökdemir’in tecrübelerinden yararlanmak istediklerini, meclis üyesi olarak sürdüreceği görev sırasında yardımlarını isteyeceklerini ve deneyimlerinden yararlanacaklarını söyledi.

Yeni Başkan Hilmi Yıldırım Bahattin Gökdemir’in görev süresince çok başarılı işlere imza attığını söyledi. Yıldırım “özellikle Akdeniz Zeytin Şehirleri Birliği’nin oluşmasında ve Türkiye’nin bu birliğe kabul edilmesi ve Didim Ziraat Odası olarak bu birliğin yönetiminde bulunulması ve hem Türkiye’yi temsilen Didim’in olması yapılan en başarılı işlerinden birisidir, kendisinden bu konuda çok yararlanacağız,” diyerek kendisine plaket verdi. Bahattin Gökdemir’de yeni seçilen yönetim kurulu adına Hilmi Yıldırma çiçek armağan etti.

Yapılan ilk meclis toplantısında 4 yeni komisyon da oluşturan oda yönetimi, yapılan seçimlerde meclis başkanlığına oy çokluğu ile Murat Özcan, Meclis Başkan yardımcılığına Günay Yavaş, meclis sekreter üyeliğine Özgür Öztan’nı getirdi.

Değer tespit komisyonuna Asil üyeliklere Bedir Nazlı, Abdurrahman Güzel ve Günay Yavaş yedek olarakta Mehmet Sığırcı, Aydın Taşyumru ve Mehmet Konya’nın görev almasına karar verildi .

Yebi oluşturulan komisyonlardan Hayvancılık Komisyonuna, Abdurrahman Güzel, Aydın Taşyumru ve Mehmet Sığırcı, Pamuk Komisyonuna, Mehmet Konya , Kerim Çepken ve Günay Yavaş, Zeytin Komisyonuna, Günay Yavaş, Özgür Öztan ve İbrahim Ökmen, Su Ürünleri Komisyonuna, Uğur Yönel, Mehmet Sığırcı ve İbrahim Ökmen, Genç çiftçi Komisyonuna , Mehmet Sığırcı, Özgür Öztan ve Uğur Yönel’in görev almasına karar verildi Ziraat Odası Meclis aylık toplantılarını yine eskiden olduğu gibi her ayın ikinci haftası Çarşamba Günü Saat 10.00 da toplanılması da ilk toplantıda alınan karar oldu.

Ayrıca; Üst kurullar delegeliklerine Meclis Başkanı Murat ÖZCAN, Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Yıldırım Günay Yavaş, Özgür Öztan ,Bedir Nazlı, Abdurrahman Güzel ve Mehmet Konya oy çokluğu ile seçildiler .