Didim Ziraat Odası

Didim Ziraat Odası > Haberler > Gökdemir, RECOMED denetçisi oldu

Gökdemir, RECOMED denetçisi oldu

Didim Ziraat Odası’nın üyesi olduğu Akdeniz Zeytin Şehirleri Birliği’nin (RECOMED) genel kurulu İspanya’nın Montoro şehrinde toplandı. İtalya, Yunanistan, Lübnan, Tunus, Slovenya ve İspanya üye ülkelerinin katıldığı toplantıda yeni yönetim kurulu ve denetçi komite üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir de birliğin denetçi komite üyeliğine seçildi.

Genel kurulda yeni yönetim kurulu üyeleri belirlenirken İspanya’dan Ana Maria Romero, RECOMED başkanlığına seçildi. İtalya’dan Enrico Lupi başkan yardımcısı, Lübnan’dan Elina Cacchia 2. başkan yardımcısı, Tunus’tan Raoudha Khaldi sekreterya, Slovenya’dan Milena Miklavicic hazine görevlerine getirildi. Denetçi komite başkanı Yunanistan’dan George Karampatos olurken Fas’tan Noureddine Quazzani ile Türkiye’den Bahattin Gökdemir ise denetçi komite üyeleri oldu.

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, yaptığı değerlendirmede, Akdeniz Zeytin Şehirleri Birliği’nin yeni yönetiminin hayırlı olmasını diledi. Gökdemir, Didim Ziraat Odası olarak önceki yıllarda olduğu gibi RECOMED ile ortak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Toplantıda ayrıca, birliğin 2015 ve 2016 bütçeleri ile Avrupa ve uluslararası projeleri konuşuldu.