Didim Ziraat Odası

Didim Ziraat Odası > Haberler > Pamuk Hasat Şenliği

Pamuk Hasat Şenliği

Didim Ziraat Odası Başkanı Dr.Hilmi YILDIRIM ve Balat Köyü Muhtarı Sayın Ali KONYA nın öncülüğünde,Didim Tarım İlçe Müdürlügünün destekleriyle Balat köyün de yapılan pamuk hasat şenliğine katılan Didim İlçe Kaymakamımız Sayın Dr.Mustafa YİĞİT , Aydın Tarım İl ve orman Müdür yardımcısı Sayın Ali Rüstem ŞANLI ,İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Mustafa Gani SOLAK , Didim Tarım İlçe Müdürümüz Sayın Alamettin HATİPOĞLU , Söke Sulama Birliği Başkanı Sayın Ahmet Engin TURAN ,ve Söke Sulama Birliği Müdürü Sayın Ömer YILDIZ,Aydın Ziraat Odaları il Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Aydın Efeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa KENDİRLİOĞLU,Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Teşkilatı adına Sayın Hasan Çarıkçı ve yönetim kurulu üyeleri,İyi Parti Didim İlçe Başkanı Sayın Vefa Tezsezener ve yönetim kurulu üyeleri, Kent konseyi Başkanı Sayın Osman AYYILDIZ, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Şerif ERUL ve Başkan yardımcısı Sayın Nihat ÖZÇEVİK ,Şöförler Odası Başkanı Sayın Savaş CENGİZ ,Turizm Dernegi Başkanı Sayın Mustafa ŞENTÜRK, S.S.330 sayılı Akköy Tarım Kredi Koop.Müdürü Sayın Nusret İPEK,Didim Müftümüz Sayın Hasan Hüseyin SUSAM, Akyeniköy Muhtarımız Sayın Ahmet YARIMKAYA, Fevzipaşa Muhtarımız Sayın Ahmet ÇALKAMA, Tarla sahibi ve Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet KONYA,Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Abdurrrahman Güzel, Yönetim Kurulu üyemiz Sayın İbrahim Ökmen,Meclis Başkan Yardımcımız ve Akyeniköy -Balat Tarımsal Kalkınma Koop.Başkanı Sayın Günay Yavaş,Droroncell ilaçlama ve pamuk toplama işletmesi sahibi Sayın Mahmut GÖKTEPE , Settohumculuk Ege Bölge sorumlusu Sayın Firdevs SERTEL, Bölgemizin değerli Basın Mensupları ve Değerli Çiftçilerimizin katılımından dolayı çok TEŞEKKÜR ederiz.

Bereketli bir sezon olmasını ve gelecek yıllarda kuraklığın bitmesini hayırlı ve bereketli yağışların olmasını Allahtan niyaz ederiz.